V32..8 veckor kvar=)

2011-07-31 20:11:50 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Wiiiii vad tiden rullar på nu känns de som=)
Nu e de absolut högst 10 veckor kvar!!! Vi hoppas dock att den lilla ska titta ut den 23 september för då fyller min mammas mormor 100 år!!
De vore ganska roligt om den skulle vilja titta ut på samma dag=)

Här kommer lite veckoinfo!

Jag är i vecka 32.
Jag har gått 31 fulla veckor och 0 fulla dagar (v31+0).
Jag är i 7:e kalendermånaden.
Jag är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). 
Jag är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 1 okt 2011 
Jag har 62 dagar kvar till beräknad förlossning.

Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg. (Har dock inte kännt av de där med hickan speciellt mycket men sparkarna e väääldigt hårda just nu)

Börjar känna mej riktig tung nu om jag ska va ärlig..haha så otymplig och osmidig!! blir ofta väldigt trött och orkar knappt gå i trapporna (kan ju va så att jag e fruktansvärt otränad också)
Tror jag gått upp ganska mycket i vikt nu men förhoppningsvis så e de inte allt för mycket=)
Ska till BM på tisdag så då får vi lite sf-mått, hjärtljud och vikt..!


Super magen=)


Mitt lilla hjärta!


Tallinn kryssning!

2011-07-25 13:36:01 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Så nu e de klart, vår lilla semester till Riga blev en Tallinn kryssning istället=)
De funkar ju de med semester e ju alltid semester!

Vi vet dock inte vad vi ska hitta på i Tallinn så om nån har nått bra förslag så får ni jätte gärna komma med tips?=) Ska bli så skönt att bara komma bort en liten stund även fast de bara e en kryssning, slippa sitta i tråkiga Västerås och bara dega!

Har hittat ett matbord på blocket som jag vill ha ska nog åka och kolla på de i eftermiddag, la även in vårat matbord och stolar! Hoppas nån vill ha de=)

Annars händer de inte mycket idag, åker nog ut till pappa en sväng och kollar på alla gulliga hundvalpar som springer omkring där..mamma kommer ju och hämtar våra små killar så de blir nog lite tomt här hemma!

Har ju gått in i vecka 31 nu och de känns helt sjukt att de bara är högst 11 veckor kvar tills den lilla bebisen ligger här och myser (skriker)
Ska bli så härligt att få veta vad de blir för en liten sak, hur den ser ut, hur den e och få känna och klämma!! Haha nästan som på julafton med alla paketen!!

Undra hur den lille ser ut? lik mej eller Johan eller en blandning kanske? Mycket eller lite hår, tjock eller smal, lång eller kort..jaa massa som man kommer få se!!

Haha just de nu glömde jag ju bart vad jag skulle berätta!!!
Min kära Johan har anmält mej och Isabell till Sveriges värsta bilförare..och gissa vad haha dom ringde för typ en timma sen och ville att vi ska komma på intervju...haha jag dog utav skratt när han sa att dom ringt, trodde aldrig att dom skulle ta oss till en intervju!!
Aja tvivlar på att vi får va med men de vore ju roligt att vinna en bil kanske ;) haha

Aja vi får väl se hur de går.
Nu ska jag skrammla ihop lite mat men vi hörs pussåkram


Skepp och hoj!!

Åhh vilken mys eftermiddag!!

2011-07-24 18:03:45 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Herregud va mysigt vi haft på Edwins 1-årskalas, bara massa barn och vuxna vissa med bebismagar och andra utan men de känndes verkligen som ett riktigt barnkalas!!

Massa gott fika va de också haha såklart!

Nu e vi hemma igen och inväntar Maria och Fiffi vi ska laga lite mat och antagligen spela lite spel och ha de nice=)

Här kommer lite bilder från kalaset=)


Elli och hennes söta lilla busunge Milian!


Bus på gräsmattan=)


Jimmie Sanna och lilla Levis va också med=)

Nu ska jag ta upp lite kött från frysen så vi kan få nått gott i magen=)
Pussåkram