Dåliga jag...

2011-09-20 11:28:01 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu va de sjukt länge sen jag uppdaterade här, men jag har inte riktigt känt att jag haft lust att skriva nått. Har gjort massa roliga saker och så har jag bara slöat som vanligt=)

Har ju även gått in i vecka 38 och passerat och nu e jag inne i vecka 39!!! Sinnessjukt!=)
Snart kommer den liten bebis förhoppningsvis SNART=)
Idag e de 11 dagar kvar tills BF och ja de känns som en hel evighet...
Vi får nog säkert lägga på 2 veckor till och en igångsättning innan denna lilla bebis vill titta ut, han eller hon trivs alldeles för bra där inne!

Mina fötter och händer e så sjukt svullna så nu får jag knappt på mej foppatofflorna längre, men de e ju tur att de snart e över=)
De värsta e att när de regnar blir jag ju blöt om fötterna när jag e ute och promenerar med hundarna eller e ute överhuvudtaget.

Händerna e de ju inget klädproblem med men dom gör ju så jäkla ont så fort dom dommnar bort, just nu har ja ingen känsel alls i höger fingrar=(

Skiter i vecko info tror dom flesta som läser detta vet de mesta om bebisar och graviditeter;)
Lägger ut massa bilder från bland annat Camillas möhippa och diverse andra saker=)

Ha en trevlig dag pussåkram
Sugen på allt!! fast mest kanel tror jag...

2011-09-08 15:24:27 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Åhh jag vill ha kanelbullar speciellt såna som e nybakade, och varma från ugnen!! stora goda och flyffiga och jaa alldeles nybakade!!!!Helt sjukt va gott de vore=)

Har ju även börjat börjat äta havregrynsgröt med äppelmos och kanel!! skit konstigt då jag alltid hatat havregrynsgröt!

Nu ska jag laga mat, e hungrig som tusan..
Pussåkram

25 dagar kvar till BF

2011-09-06 19:38:32 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Gick upp ganska sent idag men har ändå vart vääldigt trött, vet inte om de beror på att jag tog en "liten" powernap på soffan i 4 timmar=)
Johan kom hem vid 3 tiden idag och jag trodde att han skulle va min hela kvällen men ICKE som vanligt e de den jäkla hockeyträningen! Så de va bara att slänga oss in i bilen och lämna hundarna ute hos pappa och åka och storhandla! De va typ tomt i kylskåpet, men nu finns de massa gott gott=)

Men även fast kylskåpet och frysen va fullså hade jag ingen insperation att laga nån mat så Johan slängde ihop lite pasta med baconpastasås! Själv ville jag inte ha de så för mej blev de 2 goda mackor med kokt ägg kräftstjärtar och såklart majonäs.

Jag längtar så sjukt mycket nu efter den lilla som ligger i min mage, vill bara att den ska komma ut nu!
Visst de e bara 25 dagar kvar till BF men de känns som en evighet, så har jag en stark känsla av att jag anntagligen kommer gå över tiden. Dom flesta gör ju de!

Nu har ar vi nästan alla saker för bebisen, måste bara ha en bjöjhink! Eller de e vad jag tror iaf!
Vagnen har vi ju haft i en evighet, sängen har vart bäddad i veckor, babyskyddet testat i bilen, och kläder och massa annat tillbehör har vi med=)
Måste ha en bärsele men de får jag ju testa sen när väl bebisen e här..kanske inte funkar alls men tror att de blir ett litet måste!
Bor ju 3 trappor upp så kånka på bebis på arm och 2 hundar känns väl lite sådär!

Nu ska jag ladda lite inför fotbollen och idol kommer ju va tvungen att zappa=)
Pussåkram