Min älskade lilla Melker!

2012-09-27 19:45:57 Struntprat
» Kommentarer(2) «


Melker har legat på stömsholm i 3 dagar nu, till en början så va de ganska illa.
Men han blev på bättringsvägar dock inte långvarigt=(
Idag på förmiddagen så ringde dom till mamma och frågade om dom kunde få göra en blodtransfusion på honom och såklart så fick dom göra de!
Dom va tvungna att agera snabbt för han hade blivit sämre!
 
De som har hänt med honom e att han har vart lite slö och hängig, men inget man tänkt nå mer på.
Sen för några dagar sen började han gå på 3 ben men han verkade inte ha ont eller något sånt, han gick ibland på 3 ben och ibland på 4.
 
Men för 3 dagar sen så skulle mamma ta ut hundarna på morgonen och Lukas och Hugo kom så fort mamma tog fram kopplen medans Melker låg kvar i sängn, mamma ropade på honom man han låg bara kvar=(
Då gick hon frm för tt kolla om de va benet som spökade igen men då låg han bara där alldeles matt och hade kissat på sej!
 
Då ringde mamma till arbogadjurklinik där vi alltid brukar gå och dom sa att dom skulle komma på engång!
Väl där så röntgade dom honom och då såg dom att han anntagligen hade lunginflamatin, dom tog andra blod prover som också vsade att han hade nå fel med blodet. Domskickade oss till Strömsholm för mer prover!
Väl där får han komma in akut och in på intensiven med syrgas och massa annat=(
 
Han blir kvar för observtion, och dom har telefon kontakt!
Dagen efter han lagts in så verkar allt mycket bättre, han hade ätit med god aptit och de såg ljusare ut, dock fick han ligga kvar!
Så imorse när mamma ringde och berättade att de blivit mycket värre och att han va tvungen att få en blodtransfusion så trodde jag mitt hjärta skulle gå sönder=(
Melker världens snällast goaste hund!!
 
Vi har inte hört något mer idag men jag tror mamma och Erik håller på att försöka få tag i nån så dom kan berätta hur läget ser ut, vill bara att han ska bli frisk igen!
 
De som e så konstigt e att dom inte riktigt vet vad som e felet, de e som att hans kropp bryter ner han röda blodkroppar och de förstör honom!
Lyckas inte blodtransfusion så kommer han dö!
Jag vill inte de=((
 
Om de finns nån gud så säger jag abra så är, ta nte honom han e inte klar här på jorden!!
 
Pussåkram
 
Liten bebismelker!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Josephine Lindberg

Men usch :/ vet hur det är, precis samma sak hände med mammas vovve. Han hade slutat producera röda blodkroppar om jag inte minns fel. Han bara låg han med kissa på sig och ja usch det var så hemskt och se :( han klara sig tyvärr inte plutten <3 men håller tummarna att det går bra för er! Inge roligt när dom är dåliga, usch!!
Kram och hoppas hoppas han blir frisk.

Svar: Åhh va synd att han inte klarade sej=(Han hade iaf svarat på blodet nu, så dom tyckte att vi skulle hålla modet upp!=)
Lina Sjölin

2012-09-27 @ 20:05:58
Postat av: Josephine Lindberg

Nej det var tufft, och att det kom så plötsligt. Men åh va skönt, ja jag håller tummarna här hemma och hoppas att han ska bli bra :)

2012-09-28 @ 07:07:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback