Upp och ner!!

2013-08-27 21:55:49 Struntprat
» Kommentarer(0) «


Alltså vilken dag, först gravidträff på Erikslund. Vi käkade lite lunch och snackade massor. Va riktigt trevligt och de gör jag gärna igen!

Handlade nya byxor och tröja till Liam, hittade även en tröja till Johan och ny bh till mej!
Alla mina börjar sitta så fruktansvärt tajt runt om så jag investera i 2 st amningsbhar och runtom sitter dom jätte bra men i kuporna finns lite utrymme för större lökar;)
Ville även passa på att klippa mej när jag va på Erikslund men de fanns ingen drop in så jag fick tyvärr skippa de. Får se om jag åker nånstans imorgon och gör de istället:)

Efter vi vart där så åkte jag och syster Isabell och hämtade Liam från Lena, han blev super glad och så lekte dom ett tag medans jag och Johan (mest Johan) fixade med min lilla gula polo som en kille skulle komma och köpa idag.
Den har vart avställd i 2 år, obesiktad och ja säker en massa problem! Så att ens få den såld trodde jag va omöjligt!
Men aja han tog den men lite prutande och jag e bara glad att bli va med den:)

Sen efter de så åkte vi och handlade, lagade hamburgare och medans jag gjort allt de här har jag haft riktigt dryga sammandragningar! Dom vill liksom inte sluta nu heller.
Hat tagit Alvedon och en lång dusch där jag även försökte mej på att raka ben och kussifelian men ja de va ju fan helt omöjligt!
Har ju alltid gått och vaxat mej men nu har jag varken haft tid, råd eller kroppen att lägga mej på britsen för en vaxning.
Men återgå till sammandragningar så försvinner dom inte!
De känns liksom som att bebisens huvud åker upp och ner långt ner i bäckenet och att hela magen blir stenhård var 4:e minut typ.
Efter varje sammandragning så sparkar bebisen som tusan så de gör ont då med.
Aja snart hopp i säng och får hoppas att de går över snart!
Orka ha så här i flera veckor till!

Pussåkram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback