Sista maj!

2013-05-31 21:15:59 Struntprat
» Kommentarer(0) «


Har hänt en massa skit idag men de tar jag och skriver om en annan dag. Blir bara ledsen av att tänka på de så då e de roligare att skriva om vad vi gjorde på eftermiddagen istället!
 
Efter att vi hämtat Liam hos Lena så åkte vi och handlade, han fick åka en sån där kundvagn som ser ut om en bil, trodde först att han skulle vägra sätta sej i den då han brukar va värsta fegisen men oj va glad han va att få åka den! En banan inne på citygross och bilkundvagnen va allt som behövdes för att få en behaglig handling=)
Efter de så åkte vi hem och fick besök av en massa, Tove Dennis och Elvis, Krista och Jesse, pappa och Cassandra! Fullt ösvpå ungarna som fick bada i plaskpoolen och i vattenspridaren och de kan jag lova va e dunder hit! Liam älskade vattenspridaren, trodde som vanligt att han skulle tycka de va jobbigt med att de spruta patten på honom eftersom han hatar att bada och få vatten på huvudet men detta va skit kul=)
 
Efter att ungarna badat så grillade vi hamburgare och sen dansade Liam och Elvis nonstop till PSY Gentleman!
Älskade tokungar!=)
 
Nu sover Liam och jag och Johan sitter och bara myser i soffan,ska kika lite tv men blir nog inte allt för sent i säng då vi ska till Arboga i morgon för att fira svärfar och träffa Johans släkt! Ska bli så roligt har inte sett dom flesta på 100 år! Liam har ju 2 sysslingar på den sidan också så de blir säkert fullt ös medvetslös!=)
 
Trevlig kväll pussåkram
 
grabbarna bus=)
 
Jätte kul med vatten=)
 
Gos unge=)
 
<3
 
 
 
 

Bebisnamn!

2013-05-30 21:20:09 Struntprat
» Kommentarer(0) «


 
Visst att de e ett bra tag kvar tills den lilla i magen tittar ut så kan jag inte hjälpa att jag börjar stressa lite inför ett kommande val av namn. Johan e mer avslappnad men jag kikar dagarna i ända känns de som!
Med Liam va ju ett tjejnamn klart väldigt tidigt (visserligen kunde ju de ändras när väl bebisen kom ut men ja ni fattar) Så hade vi ju en del pojknamn, men när han väl tittade ut så va han ju en liten Liam så då försvanna dom andra förslagen.
Jag vill ju inte att detta namn ska "matcha" med Liam men såklart vill jag inte att de ska va helt och hållet ett annat slags namn, Liam e ju ett namn som många ger sina barn idag och dom senaste åren. Åhh de e så svårt.
Kan inte ens komma på något än!!
 
Någon som har nå förslag??
Allt e välkommet=)
 
 

Laxpasta med blandade grönsaker!

2013-05-30 20:41:04 Mat
» Kommentarer(1) «


Idag gjorde jag en liten laxpasta till kvällsmat, skit enkelt rätt gott och man kan ju göra de nyttigare om man väljer tex matlagningsgrädde jag hade dock bara vanlig vispgrädde hemma så de blev fetto varianten;)
Här kommer receptet!=)
 
2-4 laxfiléer beroende på hur många som ska äta
Broccoli
Gröna ärtor
Gul paprika
En burk championer (går såklart med färska också)
Grädde
Salt, Vitpeppar, Lökpulver och Dill
Pasta (jag använde spagetti)
 
Började med att tina laxen, broccolin och ärtorna då de va frysta.
Skivad upp paprikan och hällde av championerna.
När fisken va tinad så skivade jag den i mindre bitar, stekte de lite lätt i en gryta och tillsatte alla grönsaker.
Lax bitarna får gärna falla sönder lite de gör inget=)
Lät de allt stekas lite lätt och hade på salt peppar och lökpulver.
Hällde på grädden ca 4-5 dl beroende på hur pass mycket sås man vill ha. Jag gillar rätt "såsig" mat så de blir en del grädde=)
Smaka av om de behövs mer salt peppar och lökpulver.
Till sist häller jag i ganska mycket dill och låter de små puttra underlock tills pastan e klar.
Servera med pastan och lite parmesanost =)
Hoppas de smakar!