Dryg dag!

2013-11-30 22:14:27 Liam
» Kommentarer(1) «


Herre gud va Liam testar varenda gräns som finns just för tillfället!
Visserligen e han rätt förkyld just nu men han vet ju exakt vad han ska göra för att reta upp sin mamma och pappa. Han gnäller även extra mycket nu och har fått den fula ovanan att slåss sparkas och även bitas ibland.
Var e min snälla goa Liam!?
Jag blir väldigt frustrerad när han e på de viset eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska göra för att han ska sluta slåss, skrika och va arg.
Någon som har nått tips? De e väldigt behövligt just nu!
De e ju en fas och en stor omställning för honom just nu men fan att va sur och grinig 24 timmar om dygnet e varken kul för mej eller honom.
 
Men hans underbara stunder dom lyser igenom ibland och då känner man igen den där lilla pojken=)
Speciellt när de e dags för läggning, då kommer han alltid och pussar och säger god natt, han ler sitt underbaraste leende och vill mysa.
Även när han får hjälpa till med vardagssysslor som att hänga tvätt, dammsuga ta ut disken och sånt då säger han Liam duktig=) och de e han verkligen!
Han babblar ju som bara den och han har sagt en 4 ords mening: pappa åka skridskor kuuuul!
Jag va stolt!=)
 
Har gjort iordning en paketkalender till honom men jag e fortfarande kluven till och jag vill ge honom den då de känns som att jag kan uppmuntra hans "dåliga" beteende, han e ju som sagt sur och grinig större delen utav dagarna och när finns då ett bra tillfälle att ge paketet så de inte blir fel?
Aja blev lite spretigt idag men så kan de bli ibland!=))
 
Nu ska jag invänta att pappa ringer så jag kan köra hem honom sen blir de sängen!
Pussåkram
 
Liten snoris=)
Tur han älskar sin lillebror iaf!
Liams standard min just nu
 
 
 
 
 

Lite fler försök med kameran!

2013-11-30 09:23:11 Struntprat
» Kommentarer(0) «


Ja som ni ser så går de väl inte super bra med mitt försök till att lära mej min kamera.
Jag fattar verkligen inte hur jag ska göra så jag får väl fortsätta köra på auto, den tar ju iaf bilderna fort så man inte missar allt som händer=))
 
Pussåkram
 
<3
<3
 
 

Tatuerings dax!

2013-11-28 09:58:49 Jamie
» Kommentarer(0) «


Idag kl 12 så ska Jamies namn få pryda min kropp!:) Den kommer sitta på samma arm som Liam tatueringen fast under, vet inte hur den ser ut då Sami fått fria händer och jag litar till 300% på honom att de kommer bli skit bra!
Han kommer göra ett kanon jobb med att få ihop dom:)

Lite nervös e jag, de va ju så länge sen jag tatuerad mej nu så jag kommer liksom inte ihåg hur ont de gör, även fast jag inte tyckt någon utav mina tatueringar gjort super ont förutom den på min mage! Den gjorde sjukt ont!!

Aja de kommer som sagt bli skit bra så nu ska jag ge Jamie lite mat och sen försöka få honom att i vagnen så jag kan göra iordning mej:)

Trevlig dag pussåkram!

Min Liam:)