Sista maj!

2013-05-31 21:15:59 Struntprat
» Kommentarer(0) «


Har hänt en massa skit idag men de tar jag och skriver om en annan dag. Blir bara ledsen av att tänka på de så då e de roligare att skriva om vad vi gjorde på eftermiddagen istället!
 
Efter att vi hämtat Liam hos Lena så åkte vi och handlade, han fick åka en sån där kundvagn som ser ut om en bil, trodde först att han skulle vägra sätta sej i den då han brukar va värsta fegisen men oj va glad han va att få åka den! En banan inne på citygross och bilkundvagnen va allt som behövdes för att få en behaglig handling=)
Efter de så åkte vi hem och fick besök av en massa, Tove Dennis och Elvis, Krista och Jesse, pappa och Cassandra! Fullt ösvpå ungarna som fick bada i plaskpoolen och i vattenspridaren och de kan jag lova va e dunder hit! Liam älskade vattenspridaren, trodde som vanligt att han skulle tycka de va jobbigt med att de spruta patten på honom eftersom han hatar att bada och få vatten på huvudet men detta va skit kul=)
 
Efter att ungarna badat så grillade vi hamburgare och sen dansade Liam och Elvis nonstop till PSY Gentleman!
Älskade tokungar!=)
 
Nu sover Liam och jag och Johan sitter och bara myser i soffan,ska kika lite tv men blir nog inte allt för sent i säng då vi ska till Arboga i morgon för att fira svärfar och träffa Johans släkt! Ska bli så roligt har inte sett dom flesta på 100 år! Liam har ju 2 sysslingar på den sidan också så de blir säkert fullt ös medvetslös!=)
 
Trevlig kväll pussåkram
 
grabbarna bus=)
 
Jätte kul med vatten=)
 
Gos unge=)
 
<3