Dryg dag!

2013-11-30 22:14:27 Liam
» Kommentarer(1) «


Herre gud va Liam testar varenda gräns som finns just för tillfället!
Visserligen e han rätt förkyld just nu men han vet ju exakt vad han ska göra för att reta upp sin mamma och pappa. Han gnäller även extra mycket nu och har fått den fula ovanan att slåss sparkas och även bitas ibland.
Var e min snälla goa Liam!?
Jag blir väldigt frustrerad när han e på de viset eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska göra för att han ska sluta slåss, skrika och va arg.
Någon som har nått tips? De e väldigt behövligt just nu!
De e ju en fas och en stor omställning för honom just nu men fan att va sur och grinig 24 timmar om dygnet e varken kul för mej eller honom.
 
Men hans underbara stunder dom lyser igenom ibland och då känner man igen den där lilla pojken=)
Speciellt när de e dags för läggning, då kommer han alltid och pussar och säger god natt, han ler sitt underbaraste leende och vill mysa.
Även när han får hjälpa till med vardagssysslor som att hänga tvätt, dammsuga ta ut disken och sånt då säger han Liam duktig=) och de e han verkligen!
Han babblar ju som bara den och han har sagt en 4 ords mening: pappa åka skridskor kuuuul!
Jag va stolt!=)
 
Har gjort iordning en paketkalender till honom men jag e fortfarande kluven till och jag vill ge honom den då de känns som att jag kan uppmuntra hans "dåliga" beteende, han e ju som sagt sur och grinig större delen utav dagarna och när finns då ett bra tillfälle att ge paketet så de inte blir fel?
Aja blev lite spretigt idag men så kan de bli ibland!=))
 
Nu ska jag invänta att pappa ringer så jag kan köra hem honom sen blir de sängen!
Pussåkram
 
Liten snoris=)
Tur han älskar sin lillebror iaf!
Liams standard min just nu