Massage

2014-02-20 17:00:33 Struntprat
» Kommentarer(2) «


Idag va jag va inbokad på en efterlängtad massage behandling på Kristiansborgs badet.
Jag fick nämligen ett presentkort utav min tjejer när ja hade min babyshower och de måste ju såklart utnyttjas;)
Behandlingen jag valde va:
 

Aromamassage

60 min, 640 kr, inkl. entré   Är en mjuk och avslappnande helkroppsmassage. Utförs med härliga fuktgivande ekologiska aromaoljor. Terapeuten hjälper Dig att välja en olja som passar Dina behov.

 

Jag valde en olja med ingefära som ska verka mot stela leder och har en uppvärmande effekt, även avgiftande för att driva ut toxiner. Denna massage va så sjukt skön och hade jag haft råd så skulle jag lätt göra detta en gång i veckan. Jag somnade till flera gånger och jag blev lite full i skratt för jag liksom fick de där sömnrycket och typ snarkade till=)

Nu e jag lite trött i kroppen och väldigt avslappnad, men ska strax fixa iordning mat till oss här hemma.

Pussåkram!

 

 


Kläder till grabbarna!

2014-02-19 19:23:00 Jamie
» Kommentarer(0) «


Har hittat massa fint till mina små killar men e osäker på hur Zara e i storleken. Finns ju hur mycket fint som helst!
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oxrulader:)

2014-02-19 14:54:22 Mat
» Kommentarer(0) «


Kör väl på ett litet recept igen:) Detäta gjorde jag för nån vecka sen men har bara inte blivit av att jag skrivit ner de.
 
Lövbiff ca 10-15 ganska stora skivor.
Katrinplommon 
Lök
Dijjon senap
Salt och peppar.
Oxfond/buljong
Grädde 
Potatis
 
Tandpetare för att hålla ihop ruladerna:)
 
Jag börjar med att ha på en klick senap på en köttbit, sen brer jag ut klicken över hela.
 
 
Därefter så lägger jag dit en lök klyfta och ett katrinplommon.
 
 
 Efter de så rullar jag ihop och "fäster" med tandpetare.
 
 
Fortsätt så på alla bitar kött.
 
 
När alla e klara e de dax för att steka dom, hetta upp en panna med smör och stek dom på alla sidor. Lägg dom sen i en större gryta som du kan ha lock på.
 
 
 
När alla e stekta så täcker du med vatten och låter puttra under lock i ca 1 timma (går såklart att låta de puttre kortare tid men ju längre desto godare😜) ha även i buljong eller fond, peppra och salta lite. 
Jarg använde dess saker i grytan.
 
 
 
 
Så här ser dom ut när dom kokat, jag tar upp dom då jag vill använda själva fonden till såsen.
 
Jag reder den men grädde och mjöl blandat med vatten så den tjocknar lite. Går lika bra med maizena men de hade jag dock inte hemma.
 
 
Jag serverar med kokt potatis och ärtor:)