Blixten och gänget!

2013-07-31 20:57:05 Struntprat
» Kommentarer(2) «


För nån dag sen så budade jag hem ett gäng bilar från tradera, självklart va de blixten och hans kompisar då Liam e helt beroende utav dom men jag tycker att de e lite väl överpris att sälja dom i butik för ca 130kr bilen!
Nu fick han 12 bilar för 158kr så för en fattig morsa och farsa som vill skämma bort sin fina kille lite ibland va de ett riktigt klipp!
Efter att vi kommit hem från Slagsta där vi vart och tagit en fika vid glassbaren så va de dags för honom att öppna paketet. Vilken lycka när han såg va de var för något, han ropa bitten bitten bitten! (blixten)
Jag och Johan va rätt nöjda med oss själva kan jag lova! Vi sa att tänk dom födelsedagar/julafton när man kommer se hur lyckliga på riktigt barnen blir över att få nått som önskat!
Åhh vilken lycka!
Nu e väl Liam lite liten för att önska sej något men va otroligt roligt att ge honom de och han lekte tyst för sej själv med sina nya bilar i ca 2 timmar, han hälsade knappt på när min mamma och Erik kom förbi!
Haha helt inne i sina bilar!
 
Till kvällsmat blev de kokt korv med bröd och sen ett bad för Liam innan sängen.
Läggningen ikväll gick också bra, tog lite längre tid men de va nog för att vi inte satt inne hos honom utan han fick somna själv!
Min duktiga lilla kille=)
Hahha idag skryter jag om honom men de får man väl göra om sina barn?=)
 
pussåkram
 
Hela gänget e samlat, både dom "goda" och "onda"
Glass från slagsta, denna med popcorn vit choklad hallon och grädde!=)
Min älskling!
Den riktiga brakmiddagen här hemma!=)
 
 

Besök hos barnmorskan!

2013-07-31 20:37:40 Gravid
» Kommentarer(0) «


På förmiddagen va jag till min barnmorska och kollade till bebisen i magen=)
Allt ser super bra ut och mitt blodtryck låg på 118/66 och så har de legat hela graviditeten!
Mitt sf mått låg idag på 30 och nu har min kurva börjat dala lite men ligger fortfarande över mitten sträcket, men allt e helt normalt!
Hjärtljudet låg på 136 slag så om man går på alla myter/skrönor så e de en pojke i magen.
Från att jag skrev in mej i vecka 8 så har jag gått upp 9 kilo i vikt, då vägde jag 64 och idag 73 så de va hon nöjd med och även jag!
Tänk att när Liam låg i magen och vi skrev in oss så vägde jag in på hela 71 kilo där slutade vikten på 85 innan han va ute och dit hoppas jag verkligen inte att jag ska hamna men de tror ja inte!=)
 
Vi pratade lite om amningen och hur jag känner inför de, jag har vart rätt negativ men de e ju mest för att de gjorde så förbannat ont! Alltså jag e ju fortfarande öm om mina bröstvårtor och då e de ju 2 år sen jag ammade Liam!
Jag tvingade mej själv i 7 veckors tid med Liam och för mej blev de som en befrielse när han inte gick utt i vikt ordentligt med enbart bröstmjölk och vi gick över på ersättningen.
Som sagt vi snackade lite om de och jag bad om att vi skulle skriva in i mina papper att jag gärna tar emot hjälp och stöd för amningen men att om jag känner att de inte kommer funka så vill jag inte känna mej tvingad!
Åhh vad jag längtar efter bebisen i magen idag, de e ju som ljuv musik att höra de där galopperandet utav hjärtat!
 
Pussåkram
 
 
 

Första natten!

2013-07-31 09:25:55 Struntprat
» Kommentarer(0) «


Sådär nu e första natten avklarad, och den har absolut gått över förväntan!
Jag hade lite svårt att somna men de visste jag redan, jag e ju inte den som somnar på 3 sekunder när jag lägger mej ner i sängen som min kära sambo kan göra.
Runt halv 1 så va jag upp första gången och hämtade ungen på soffan, där satt han och ropade på mamma.
Jag bar in honom och satt en stund vid hans sida så han somnade om, gick och la mej och 15 minuter senare va de samma sak igen.
Denna gång ville han ha välling men jag tyckte inte att han behövde de så han fick va utan.
han somnade om igen och jag gick tillbaka till våran säng, 5 minuter senare sitter han igen i soffan och ropar på mamma så jag går dit och säger att nu e de natten och bär in honom i sin säng igen.
Nu e klockan strax efter 1 och jag börjar bli riktigt trött så jag går ut direkt från hans rum och lägger mej.
Han följer efter fast såklart ut till soffan inte till våran säng och då va de Johans tur för jag hade nästan hunnit somna på den tiden=)
Han blandar en flaska till honom och Liam sveper den och somnar om, men vid 01.30 så vaknade han igen och då gick Johanupp lyte upp honom och a ner honom igen i sin säng, han sa inte ord utan la bara ner honom.
Så från kl 01.30 har han sovit till kl 7.30 i morse så jag e absolut jätte nöjd=)
 
Kommer säkert bli värre och bättre nätter men denna första natt gick ju super=)
Men vi fortsätter och köra på som vi gjorde inatt och en vacker dag så kanske ungen sover hela nätter!
Ikväll ska jag förberda en flaska och ge honom första gången han vaknar så kanske han somnar om på engång=)
 
Nu har familjen ätit frukost och jag har tagit en välbehövlig dusch, ska iväg till min barnmorska kl 10.30 och lyssna på lilla bebisen=) efter de ska jag passa på att storhandla utan barn och man!
Efter Liams vila e planen att åka till Slagsta för att testa deras glass, jag måste ju passa på nu när jag e gravid då jag kan proppa i mej massa laktos utan att bli dålig=)
Eftersom jag inte e speciellt sugen på att va gravid igen så e detta min sista chans;)
Senare idag kommer mamma och Erik, får se om dom villa ha mat och då kanske vi kan grilla om vädret vill med sej!
Pussåkram